Intrebari si raspunsuri

Aici gasesti raspuns la intrebarile frecvente legate de parfumuri.

Care este diferenta intre parfum, apa de parfum si apa de toaleta?

Parfumul are in compozitie intre 15 – 30% uleiuri esentiale, Apa de Parfum (Eau de Parfum) are in compozitie intre 8 – 15% uleiuri esentiale iar Apa de Toaleta (Eau de Toilette) are in compozitie intre 4 – 8% uleiuri esentiale.

Care este compozitia parfumurilor orientale?

Parfumurile orientale se clasifica in general in 2 categorii:

  • oriental dulce (chihlimbar) – Contine elemente in cea mai mare parte florale, citrice, de culoarea vaniliei, adeseori insotit de verde si picant, carora li se adauga componente de chihlimbar dulce. Pentru a crea varianta masculine se amesteca miere si vanilie ca baza.
  • oriental intepator (picant) – Contine in cea mai mare parte elemente cum ar fi nucsoara, cuisoare, scortisoara, chihlimbar, cedru, lemn de santal, iasomie, ylang-ylang.

Exista parfumuri orientale afrodisiace?

Nu exista parfumuri care sa actioneeze in mod direct ca un afrodisiac. Dar mirosul placut al celui care utilizeaza parfumul poate atrage interesul si poate fi provocator.

Cand sa folosesc un parfum oriental?

Parfumurile orientale, datorita notelor fructate si florale, miros senzational in perioada de vara. Asta nu inseamna ca nu le puteti folosi si iarna, doar ca este posibil ca acelasi parfum sa se simta usor diferit in perioadele mai reci.

De ce parfumurile arabesti din acest site au preturi atat de mici?

Fiind un magazin virtual, spre deosebire de magazinele locale fizice, nu suntem presati sa ridicam preturile din cauza costurilor mari de chirie si intretinere. De asemenea, colaboram cu cei mai mari importatori de parfumuri din Dubai, ceea ce ne permite sa avem preturi cu adaos foarte mic.

Nu ai gasit raspuns la intrebarea ta? Scrie-ne folosind formularul de mai jos:

    Shopping Cart
    Scroll to Top