În primul rând, un parfum original nu poate să coste 40 de lei, nici măcar de Black Friday. În general, aceste super oferte / chilipiruri sunt de regulă replici ale unor parfumuri celebre sau, mai rău, sunt produse contrafăcute sau fake-uri. Acestea din urmă sunt parfumuri produse ilegal ce încalcă drepturile de autor.

De ce nu este bine să folosești parfumuri contrafăcute

Parfumurile contrafăcute pot conduce la iritații ale pielii și îți pot afecta sănătatea. Pot conține aluminiu, chimicale toxice sau alte ingrediente periculoase pentru organism.

Calitatea este scăzută. Majoritatea parfumurile contrafăcute folosesc doar notele de vârf ale originalelor și doar o parte din restul notelor. Ingredientele sunt mai puține și, de regulă, nu sunt respectate rețetele originale. Rezultatul este foarte diferit în termeni de aromă și mult mai puțin rezistent pe piele față de un parfum original.

Cum putem deosebi parfumurile originale de cele contrafăcute

Calitatea ambalajului. Parfumurile autentice au un celofan destul de gros care este pliat perfect pe cutie. Ambalajul parfumului autentic este întotdeauna impecabil, fără exces de lipici, deformări sau neuniform.

Ambalajul unui parfum original este realizat din carton de înaltă calitate și este conceput special pentru a proteja sticla de deteriorare. De aceea, În interiorul cutiei există o construcție specială care ține sticla de parfum pe loc.

Capacul unui parfum original ar trebui să fie perfect simetric (cu excepția cazului în care este proiectat altfel în creația originală, desigur).

De la ambalaj la capacul sticlei, fiecare detaliu al unui parfum original este gândit cu mare atenție. Cu toate acestea, dacă inspectați cu atenție un parfum fals, veți găsi o mulțime de imperfecțiuni, de la cuvinte scrise greșit la etichete lipite strâmb, carton și sticlă de slabă calitate, nefinisată.

parfum original

Un parfum original are întodeauna informațiile scrise clar, fără greșeli gramaticale. Codul QR poate fi scanat pe diverse aplicații cu telefonul mobil, astfel încât dvs. puteți verifica foarte ușor dacă informațiile prezente pe cutie sunt identice cu cele de pe site-ul producătorului.

Când cumpărați un parfum, nu ezitați să verificați site-ul producătorului pentru a vedea dacă informațiile publicate acolo se potrivesc cu cele prevăzute pe ambalaj. În partea inferioară a sticlei se află codul de bare al produsului, care trebuie să coincidă cu cel de pe baza cutiei.

Chiar și cea mai mică nepotrivire este un semn al unui parfum contrafăcut.

Toate parfumurile vândute pe site-ul justparfum.ro sunt 100% originale.

Te invităm să descoperi arome orientale unice din adâncurile junglei tropicale indiene sau din câmpiile deșertice. Descoperă notele lemnoase, fructate sau florale, exotice și misterioase cărora cu greu le poți rezista!

Nu știi ce parfum ți se potrivește? Sau vrei să faci un cadou inspirat unei persoane dragi?

Pe justparfum.ro gasești peste 200 de parfumuri orientale unice și te asigurăm că, pe oricare l-ai alege, te vei indrăgosti la primul puf!

Recomandările noastre:

Shopping Cart
Scroll to Top